Omleta in straturi

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 15 Dec 2013 | 3813 vizualizari

 

Pt. micul dejun si pachetel.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 100 g salam uscat
  • 1 varf lingurita marar uscat
  • 1 lingurita ardei kapia de la borcan
  • 2 linguri cascaval ras
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta in straturi:

Salamul se macina si se intinde,ca un blat,intr-un vas termorezistent uns cu ulei(vasul de 15-18 cm diametru)

Ouale se bat cu furculita cu mararul,ardeiul kapia si cascavalul si se toarna deasupra stratului de salam.

Se da la cuptorul incins in prealabil pt. 20-25 min sau pana se incheaga compozitia de ou si se rumeneste pe margini.

Cand este gata, se portioneaza. Veti observa ca straturile s-au inversat : dedesubt este blat de oua iar salamul este deasupra.

TIPS-URI

1

Nu mai puneti sare , este destula de la salam.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta in straturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Merisor 1

15.12.2013, 21:27

Buna omleta ta!

marcela1979 1

16.12.2013, 11:35

rodicamaria 1

16.12.2013, 18:37

Cred ca trebuia sa o numesc "Omleta inteligenta "

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Omleta in straturi