Omleta milaneza

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 8 Aug 2011 | 6677 vizualizari

 

Omleta milaneza pentru un mic dejun savuros

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 1 dovlecel zucchini
  • ceapa verde
  • marar
  • sare
  • cas
  • 2 linguri smantana
  • ulei
  • 1 ardei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta milaneza:

Cum vom proceda pentru a realiza aceasta omleta milaneza:

Taiem dovlecelul cubulete si il calim in ulei. Il gustam si cand incepe sa se inmoaie adaugam ardeiul taiat cubulete,ceapa verde taiata rondele si le calim impreuna,adaugand sare dupa gust. Tragem tigaia deoparate si pregatim omleta. Batem ouale,adaugam smantana,mararul si bucatele de cas,sare.

Intr-un vas termorezistent turnam compozitia cu dovlecel peste care turnam ouale. Se dau la cuptor aproximativ 15-20 de minute(cand omleta este inchegata,inseamna ca este gata)

Omleta milaneza se serveste cu salata de cruditati. Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta milaneza" nu uita sa-i faci un review.
 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tartă cu pui şi smântână