Omleta picanta cu galbiori

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 14 Iul 2013 | 6433 vizualizari

 

Iar v-am adus micul dejun :) Mie cel mai mult imi place omleta cu ciuperci, asa ca atunci cand am gasit la magazin minunatiile astea galbene, am zis ca musai sa-mi fac omleta cu ele:))

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 200 g galbiori
  • 1 ceapa alba sau 2-3 fire ceapa verde
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper macinat
  • chili, fulgi de ardei iute
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta picanta cu galbiori:

Se spala bine ciupercile din mai multe ape, se taie feliute si se pun la calit in uleiul incins, amestecand din cand in cand timp de 5-6 minute. Se curata ceapa si se taie felii, apoi se adauga peste ciuperci si se mai calesc 4 minute. Se bat ouale cu un praf de sare si se toarna peste ceapa si ciuperci. Se condimenteaza cu piper si chili, iar dupa 3-4 minute si intoarce omleta sa se rumeneasca frumos pe ambele parti. Se rastoarna pe o farfurie si se serveste.

Pofta mare!

TIPS-URI

1

din ingredientele de mai sus ies doua omlete potrivit de mari

2

daca va place mai consistenta puteti adauga si 100 g cascaval

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta picanta cu galbiori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

Corinuta 1

15.07.2013, 10:10

Lili, nu mai este dar mai fac!
Multumesc Elena Mariana Kuki

camelia75 1

15.07.2013, 16:31

Ligia Bxl 1

22.07.2013, 21:13

o bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu legume, la tigaie