Omleta cu ciuperci, dovlecei si telemea de capra

de katty in Mancaruri de legume, 12 Iul 2020 | 2504 vizualizari

 

Pentru  un mic dejun in familie am pregatit o omleta cu ciuperci, dovlecei si  telemea de capra.

 

INGREDIENTE

  • 4 ciuperci champignon brune
  • 1 dovlecel
  • 4 oua
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 50 gr telemea rasa de capra
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ciuperci, dovlecei si telemea de capra:

Curatam dovlecelul de coaja si il radem pe razatoarea mare. Presaram putina sare si il lasam 15 minute, apoi il scurgem bine. Trecem ciupercile printr-un jet de apa, le scurgem bine si le taiem felii subtiri. In uleiul incins punem ciupercile si le lasam pana  incep sa se rumeneasca usor.Adaugam dovleceii scursi. Amestecam ocazional pana acestia se inmoaie usor.Intr-un castron batem ouale cu putin piper. Adaugam smantana, apoi patrunjelul tocat fin.Adaugam ouale peste dovlecei si ciuperci si bagam tigaia la  cuptorul preincalzit  pentru 10-12 minute sau pana omleta este gata. Scoatem omleta si presaram telemeaua rasa. Servim omleta imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ciuperci, dovlecei si telemea de capra" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Scrob cu hribi, urzici si leurda