Orez cu creveti si sofran

de cristeena20 in Fructe de mare, 15 Feb 2015 | 7862 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani de orez cu bob rotund
  • 150 gr creveti decorticati
  • ulei de masline
  • 1 cana de mix de legume (morcov, ceapa, broccoli, conopida)
  • supa de pui
  • sofran, ghimbir, sare, piper alb, chilli
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu creveti si sofran:

- Punem putina ceapa tocata la robot la calit cu ulei de masline si adaugam orezul (nu spalam in niciun fel orezul). Amestecam putin si adaugam supa de lui (4 cani). Daca nu aveti supa de pui facuta, faceti cu un cub de concentrat. Adaugam legumele mix (eu am folosit congelate). Lasam sa fiarba si cand este aproape fiert adaugam crevetii (eu am avut mici, congelati).

- Adaugam sare, piper alb si am razuit ff putin ghimbir. Apoi punem sofran (nu foarte mult pentru  ca este destul de puternic). Si pentru ca mie imi place la nebunie mancarea picanta, eu am aduagat  chilli proaspat tocat marunt. Stingem focul si servim .

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu creveti si sofran" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Ksenya 1

16.02.2015, 09:37

buna reteta

mihaelar63 1

16.02.2015, 09:39

Eu iau totul

anca_rm 1

16.02.2015, 15:43

uite asa stiu ce gatesc azi , creveti

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Reteta simpla si autentica de orez cu creveti, legume si usturoi