Orez cu legume si limba de vita

de Bya Ralu in Vita, 21 Aug 2012 | 7456 vizualizari

 

Am pastrat zeama in care a fiert limba de vita,si mi-au mai ramas cateva bucati si din limba de vita si m-am hotarat sa fac un orez,e delicios!

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de orez
  • zeama de la limba de vita
  • 4-5 felii de limba de vita
  • 1 morcov
  • 2 catei de usturoi
  • 2 cepe albe mici
  • ulei masline
  • 1 ceasca de vin rosu
  • 1/2 rosii in bulion
  • busuioc,oregano,cimbru,piper alb,sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu legume si limba de vita:

Morcovul, ceapa si usturoiul le-am bagat la robot sa se marunteasca. Se pun la calit in ulei de masline si adaugam si cana de orez. Turnam zeama si condimentele si lasam la foc mic sa se fiarba orezul, se amesteca des ca sa nu se lipeasca. Cand e aproape gata adaugam vinul si feliile de limba intregi sau cubulete (eu le-am facut cubulete), punem si rosiile in bulion, mai condimentam daca este cazul si mai lasam pe foc 5 minute.

Se serveste cald

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu legume si limba de vita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Limba de vita cu masline- la Crockpot