Orez cu legume si ou

de susu in Aperitive / Garnituri, 28 Feb 2010 | 7716 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1pahar de orez cu bob lung
  • 2 pahare de supa de pui
  • 1 vf cutit ghimbir ras
  • 1 morcov
  • 1 mana de mazare
  • 2 oua
  • Curry
  • Piper
  • Sos de soia
  • Ulei de porumb sau masline    
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu legume si ou:

 Se incinge un wok si se caleste in ulei la foc rapid morcovul taiat cubulete mici apoi se adauga ghimbirul si mazarea decongelata dinainte. Orezul se fierbe in supa pentru 15 minute acoperit cu folie de aluminiu si capac iar dupa cele 15 minute se ia capacul si se mai lasa 10 minute cu folia. Se adauga si orezul fiert peste legume si se caleste cu sos de soia si condimente. Ouale se prajesc zdrentuite si se adauga la sfarsit in orezul ata preparat. Se serveste cu sos de soia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu legume si ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

ionix 1

01.03.2010, 09:14

delicios... ceva de genul am mancat la un restaurant...

mamidesara 1

02.03.2010, 11:57

seamana cu riso alla cantonese trebuie sa fie delicios!

elena1988 1

26.04.2011, 14:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute in sos de rosii cu bechamel