Orez salbatic cu legume

de Bucataria_Portocalie in Aperitive / Garnituri, 31 Ian 2010 | 11500 vizualizari

 

In ciuda denumirii, orezul salbatic nu este orez propriu-zis, ci semintele unei plante salbatice din America de Nord care nu are nici o legatura cu orezul.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr orez
  • 50 ml ulei masline
  • mix de legume congelate
  • sare, piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez salbatic cu legume:

  • Fierbem orezul aprox 20 min.
  • Punem intr-o cratita uleiul de masline si adaugam legumele congelate. Noi am avut un mix de morcovi, brocoli, porumb si ardei gras. Cand sunt aproape gata legumele adaugam orezul fiert si scurs bine de apa. Condimentam si lasam cam 10 min sa se intrepatrunda bine toate aromele.
  • Am servit cu pastrav la cuptor. O bunatate!

    Daca ti-a placut reteta noastra "Orez salbatic cu legume" nu uita sa-i faci un review.

    RETETA IN IMAGINI

    COMENTARII (5)

    Teo 1

    31.01.2010, 18:00

    intai si intai platoul imi place, apoi si continutul!

    Bucataria_Portocalie 1

    31.01.2010, 18:53

    Si mie mi-a placut mult platoul!

    marcelas 1

    31.01.2010, 19:53

    Minunat.

    COMENTEAZA

    Cele mai

    Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

    Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

    ieri la 11:19

    Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

    pe 17.05 la 14:48

    Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

    pe 17.05 la 10:38

    La Multi Ani,
    Sărbătoriților de astăzi

    TOP
    utilizatori

    Rocsi

    1566 puncte

    gaby_duceag

    1400 puncte

    Caty

    1238 puncte

    vasimur

    1157 puncte

    Constelatialeu

    1136 puncte

    CONTACT

    Contact

    Bucataras.ro
    [email protected]

     
    Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

     Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

    citeste mai mult
    Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
    5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
    Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
    5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
    RETETA RECOMANDATA
    Aperitiv foi de placinta cu branza la cuptor