Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Ieri m-a rugat Costel sa-i fac ostropel, asa ca am executat imediat comanda. Cand a vazut rezultatul si-a dat seama ca de fapt vroia tochitura, doar ca s-a exprimat gresit :))))
Observand sosul din abundenta, a cerut sa fac alaturi orez basmati dar mi-a adus cutia cu amestec de orez Jasmine si orez salbatic :))))
Finalul a fost mai mult decat multumitor, orezul in amestec cu sosul de la ostropel "pupandu-se" de minune :X
P.S. Cand a gustat Costel orezul simplu a zis ca asta e din categoria "mananca, mama, ca are vitamine" =))))) el preferand orezul cu bob rotund, gatit romaneste cu grasime de pasare :)))
Curatam usturoiul si-l feliem .
Pulpa de miel se taie in bucati potrivite care se pun la fiert in apa cu sare si 2-3 fire de cimbru. Adunam spuma si condimentam dupa gust ( eu am folosit legume ardelenesti de la SanoVita ). Cand carnea este suficient de fiarta adaugam rosii pasate ( sau bulion ), iar la final felii de usturoi si oprim focul.
Separat fierbem o cana cu amestec de orez Jasmine si orez salbatic , in 3 cani cu apa in care am pus putina sare si legume uscate.
Servim ostropelul impreuna cu orez.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult