Oua cu dovlecei,ceapa verde si marar

de mihaelaM in Aperitive / Garnituri, 12 Oct 2013 | 2594 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 dovlecel mic
  • 1 fir de ceapa verde
  • marar verde
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua cu dovlecei,ceapa verde si marar:

Curatam ceapa o spalam dupa care o taiem si o punem in tigaie cu putin ulei ,uleiul sa fie bine incins.

Intre timp curatam dovlecelul,il taiem cubulete dupa care il adaugam peste ceapa calita.

Spalam si patrunjelul si il,adaugam tot in tigaie,apoi batem cele 2 oua cu putin asare si adaugam in tigaie.Amestecam si lasam cam 2-3 minute dupa care scoatem ouale si le asezam pe farfurie.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua cu dovlecei,ceapa verde si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bagheta crocanta cu usturoi copt si branza fondue