Oua cu rosii

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2011 | 4883 vizualizari

 

Aceasta reteta,mi-aduce aminte de copilarie si nu numai,atunci cand nu era mancarea pe placul meu,fara comentarii,mergeam direct la cuibarul gainilor,treceam prin gradina si peste 30min totul era in farfurie;ce vremuri,ce timpuri(nu am spus in latina,sa nu spuneti ca ma dau mare,ca nu sunt),dar cred ca a-ti inceput sa va obisnuiti cu mine cand mai strecor cate o glumita.

 

INGREDIENTE

  • 2-3 oua
  • 4rosii
  • 2catei de usturoi
  • 2linguri ulei
  • sare,piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua cu rosii:

Rosiile tocate marunt,le pun sa se caleasca,dupa ce u devenit ca o pasta,adaug ouale batute cu sare,piper si usturoiul pisat;amestec pentru ca nu trebuie sa fie omleta si se serveste simpla sau cu acreala.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de aperitiv festiv, rulada de spanac cu crema de branza