Oua ochiuri cu legume

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 10 Aug 2013 | 3576 vizualizari

 

Buna dimineata pe racoare...azi sunt harnica si sigur nu ma prinde caldura. Poftiti la masa!!!!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 rosie maricica "inima de bou"
  • 1 buchetel de ciuperci pleurotus
  • 1 feliute bacon, sunculita...
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
  • branza
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua ochiuri cu legume:

Tragem la tigaie baconul (sau ce carnita aveti)taiat feliute impreuna cu ciupercile taiate feliute si ele. La lasam la foc iute 3-4 minute, adaugam rosia curatata de coaja si taiata cuburi si mai lasam 2-3 minute pe foc. Condimentam cu sare si piper dupa gust legumele, facem o gaura in mijloc in care punem ouale. Punem capacul si lasam 3-4 minute pana ouale sunt facute. Le servim alaturi de feliute de branza si paine proaspata de casa.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua ochiuri cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

simona72 1

10.08.2013, 16:50

babi5 1

10.08.2013, 18:42

FlaviaD 1

10.08.2013, 20:38

Hmmm ce frumos le-ai asezat si tare bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

ieri la 22:08

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cascaval pane