Pachetele cu branza

de gaby_gabytza in Prajituri, 10 Oct 2013 | 2936 vizualizari

 

pentru aluat m-am inspirat de la aziz

 

INGREDIENTE

  • aluat
  • 10 linguri ulei
  • 7 linguri apa minerala
  • 1 lingura otet
  • 1 lingura zahar
  • 1/2 praf de copt
  • 200 g faina
  • esenta vanilie
  • umplutura
  • 400 g branza vaci
  • 2 oua
  • 1 lingura faina
  • 150 g zahar
  • esenta vanilie
  • coaja de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu branza:

Aluat: intr-o cratita amestecam 3 lg ulei si 2 lg faina amestecam si punem pe foc cca 1-2 minute amestecand continuuu pana obtinem un sos mai grosut. Intr-un bol adaugam restul ingredientelor si framantam un aluat elastic.

Intindem aluatul pe masa infainata si ungem aluatul cu sosul pe care l-am pregatit mai devreme.Impaturim foaia in 3, o invelim in folie alimentara si dam la rece 2 ore.

Intre timp pregatim umplutura: batem cele 2 oua cu zaharul. Adaugam branza, faina, coaja de lamaie rasa si amestecam

Dupa cele 2 ore scoatem aluatul de la rece si intindem o foaie.Taiem patratele si pe mijloc la fiecare patratel adaugam cate 1 lingura de umplutura. Rulam avand grija sa inchidem si capetele bine.

Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit cca 25 min. Le lasam sa se raceasca dupa care le pudram cu zahar

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu ghimbir si lamaie