Pachetele cu pui

de ianculubita in Pui, 19 Ian 2014 | 4682 vizualizari

 

Cand am facut Pachetele cu somon,v-am promis ca voi face si cu altfel de umplutura;iata ca am facut,pentru ca-mi plac mult aceste pachetele cu foi de orez si tot mai am foi sa vad cu ce le mai fac

 

INGREDIENTE

  • foi de orez
  • 1 piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras rosu
  • 4 ciuperci
  • 3 catei de usturoi
  • 3 fire de ceapa verde
  • 1 lingura sos soya
  • 2 linguri ulei de masline
  • cateva linguri cu lapte de cocos
  • 2 linguri migdale macinate
  • Sos
  • 1 lingurita mustar
  • 1 catel de usturoi pisat fin
  • sos de soya
  • sos de rosii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu pui:

Intr-un castronel punem pieptul dezosat,spalat,uscat. taiat foarte marunt si condimentat cu condimente pentru pui sau pur si simplu cu sare si piper;dupa ce s-a odihnit putin o punem in tigaia cu ulei sa se caleasca,adaugam apoi ciupercile de asemenea tocate marunt iar dupa ce a scazut apa din ele,adaugam morcovul ras fin,usturoiul pisat,ceapa si ardeiul taiat in cubulete mici,sosul de soya,amestecam dar nu lasam sa se caleasca,mai potrivim de gust apoi lasam sa se raceasca;

Foile de orez le inmuiem cateva secunde in apa fierbine,le punem pe un tocator curat (cate 2 pentru ca sunt foarte subtiri si se rup),le ungem cu pensula cu lapte de cocos,punem cate 2 lingurite de umplutura,aducem spre interior marginile laterale apoi rulam ca pe sarmalute si le punem pe platou;procedam la fel pana se termina umplutura ca foi sunt multe in pachet;

Pentru sos amestecam toate ingredientele intr-un bol apoi adaugam sare si piper dupa gust

Servim pachetelele pe farfurie pudrate cu migdale macinate si sos.

TIPS-URI

1

pentru cine nu are lapte de cocos, poate inlocui cu lapte obisnuit; procedam asa pentru a elimina mirosul specific fainii de orez

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pui chow mein