Paine pufoasa cu iaurt

de nadina73 in Piine, 27 Iun 2010 | 5968 vizualizari

 

sincer e prima data cand fac ,e foarte buna

 

INGREDIENTE

  • 250 g iaurt natural
  • 1 ou
  • 430 g faina alba
  • 10 g drojdie
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita de zahar
  • ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine pufoasa cu iaurt:

Se pun toate ingredientele in masina de paine si se lasa la programul de framantat /dospit.

Cand aluatul a dospit se unge o tava si se pune in forma dorita se lasa sa mai creasca 15 minute la un loc caldut ferit de curent ,dupa care se unge cu putin ulei si se pune la cuptor pentru 30 minute la 160 grade.

Este foarte pufoasa si buna,sincer nu am crezut ca va iesi ceva bun dar e super buna si tocmai de acea am zis sa va impartasesc si voua reteta

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine pufoasa cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

nadina73 1

06.07.2010, 22:52

madi incearc-o e super buna

nadina73 1

06.07.2010, 22:52

mena

Bucataras Medi 1

07.07.2010, 19:29

nadina, te pup si te imbratisez.................ce faci , esti bine?.Mi-ai scris ca am un mesaj pe mess dar nu stiu nimic de el, nu l-am gasit.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paine cu drojdie naturala