Paine cu lapte si susan

de dakris in Piine, 16 Mai 2012 | 5272 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 ml lapte
  • 3 linguri ulei
  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 1 ou pt uns
  • susan
  • faina cat cuprinde (cca 500 g)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu lapte si susan:

Faina am cernut-o intr-un castron incapator si am facut in mijloc o gropita in care am pus laptele caldut si restul ingredientelor. Am framantat si am lasat la dospit cca 30 min.

Pe planseta infainata am mai framantat o data aluatul pe care l-am impartit in 7 parti egale din care am format 7 bile pe care le-am asezat intr-o tava de tort tapetata cu hartie de copt. Am lasat inca cca 15 min la dospit, am uns cu oul batut si am presarat susan. Am copt-o la foc mediu pana a capatat o culoare usor rumena.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu lapte si susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

mena29 1

18.05.2012, 20:52

Sim0na 1

18.05.2012, 22:57

O frumusete de paine!!

dakris 1

19.05.2012, 18:20

Va multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine de casa cu lapte (impletita)