Palmeritas rapide

de danakarin in Prajituri, 3 Feb 2013 | 6122 vizualizari

 

Am primit un link care se intitula " Retete din doua ingrediente". Am gasit acolo tot felul de lucruri trasnite, reteta asta m-a amuzat si am incercat-o. Am fost incantata de rapiditate si pana la urma si de rezultat, in raport cu efortul minim depus.

 

INGREDIENTE

  • 3 foi dreptunghiulare de aluat frantuzesc ( de fojetaj )congelat
  • 3-4 linguri de zahar tos mai grob
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Palmeritas rapide:

Am presarat pe suprafata de lucru o lingura de zahar tos nu prea fin. Puteti folosi si zahar brun. am plasat apoi o foaie de aluat foietaj cam 25 /15 cm, pe care am intins-o un pic cu sucitorul, atat cat sa se lipeasca zaharul. Am presarat si pe suprafata aluatului o lingura de zahar si am rulat aluatul dinspre margine spre mijloc, din ambele capete, obtinand un sul dublu. am procedat la fel si cu celelalte foi. Le-am taiat apoi  in bucatele de cam un cm grosime  pe care le-am plasat pe hartiea de copt in tava cuptorului. Le-am copt cam 15 de minute  in cuptorul preincalzit la 200 de grade. Au iesit crocante si cu zaharul usor caramelizat. Mai rapid cred ca nu se poate !

Daca ti-a placut reteta noastra "Palmeritas rapide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

RuxyRux 1

03.02.2013, 23:03

super!

danakarin 1

04.02.2013, 09:06

Nu merit laude, asta nu e reteta, e doar un capriciu. Dar functioneaza cand esti total in lipsa de timp!

diaconta 1

04.02.2013, 09:55

excelente

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fluturasi - Briose cu crema de vanilie