Panini

de meosiris in Prajituri, 1 Aug 2009 | 3480 vizualizari

 

Recipe by Laura Adamache.

 

INGREDIENTE

  • 500g faina
  • 50g zahar
  • 10g miere
  • 300ml lapte
  • 20g drojdie proaspata
  • 40g unt
  • 10g sare.
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panini:

-Din toate aceste ingrediente se framanta un aluat care se lasa la crescut pana se dubleaza volumul.
-Aluatul il impartim in 6 sau 8 bucati.Eu am impartit in 8 parti.
-Fiecare bucatica se framanta putin , apoi se formeaza o bila care se asaza in tava tapetata cu hartie de copt.
-Asa se procedeaza cu fiecare bucata in parte.
-Se mai lasa 30 de minute la crescut.

-Se coc la 200C,cca 25 de minute.
-Intre timp,dizolvam 1 lingura de amidon alimentar in 300 ml apa.
-Punem pe foc si lasam pana da primul clocot,apoi lasam sa se raceasca.
-Dupa ce scoatem chiflele din cuptor,le ungem cu acest amestec racit.
-Coaja devine foarte elastica .

Daca ti-a placut reteta noastra "Panini" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

Crostini cu ciuperci - Reteta gustoasa pentru un aperitiv rapid

pe 29.05 la 11:02

Cupcakes cu vanilie si confetti - Reteta perfecta pe gustul copiilor

pe 27.05 la 18:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lemon polenta cake