Panini Napoletani

de Geanina87 in Aperitive / Garnituri, 23 Mar 2013 | 4922 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 500 g faina
  • 100 ml apa calda
  • 150 ml lapte cald
  • 100 g unt
  • 30 g branza rasa
  • 1 cubulet de drojdie
  • 1 lingurita sare
  • piper
  • 1 ou plus 3 linguri lapte pentru uns
  • Umplutura:
  • cartofi prajiti
  • 4 cremwursti potriviti
  • mozzarella
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panini Napoletani:

Se dizolva drojdia in lapte. Intr-un bol mai mare se pune faina, branza rasa, untul, sarea si piperul. In mijloc se face o gaura in care se toarna laptele si drojdia. Se incepe framantarea adaugandu-se putin cate putin din apa calda pana cand iese un aluat nelipicios. Se lasa 2 ore la crescut, dupa care se intinde, se taie in forme dreptunghiulare potrivite ca marime, se umplu si se ruleaza. Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, le ungem bine cu oul amestecat cu 3 linguri de lapte si le dam la cuptorul preincalzit 180° pt 25-30 minute, pana cand se rumenesc frumos.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se pot umple cu orice va place :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Panini Napoletani" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paine umpluta