Papricas de porc cu cartofi noi

de Corinuta in Porc, 28 Iun 2010 | 10426 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne de porc
  • 1 kg cartofi noi
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 rosie(eu am pus din conserva)
  • 4 linguri ulei
  • cimbru, patrunjel verde
  • chili, boia de ardei
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de porc cu cartofi noi:

Carnea se spala, se sterge si se taie in bucati mici.

Intr-o cratita mare se pune uleiul la incins apoi se adauga carnea si se caleste amestecand din cand in cand. Se adauga o lingurita de cimbru si apa calduta cat sa acopere carnea si se lasa sa fiarba. 

Intre timp se curata si se spala ceapa, morcovul, ardeiul, rosia. Ceapa se taie julien si se pune peste carne. Morcovul, ardeiul si rosia se taie in bucati mari. Se pune si morcovul la fiert.

Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi, apoi se pun la fiert in apa cu sare. 

Cand carnea e aproape fiarta se adauga ardeiul si rosia, se condimenteaza cu sare, boia, piper si chili. Dupa inca cinci minute se pun deasupra cartofii, se amesteca si se mai lasa sa dea in cateva clocote.

Desupra se presara patrunjel verde tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de porc cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tochitura lu' tanti Florica din Alexeni