Papricas de pui

de alilianaa in Pui, 5 Feb 2013 | 4880 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati de pui
  • 3 cepe
  • un morcov
  • piper, sare, cimbru
  • boia dulce de ardei
  • suc de rosii 200 g
  • sare dupa gust
  • marar verde
  • un ou
  • 150 ml apa
  • 4 linguri de faina
  • 30 ml ulei
  • 1 ardei gras
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui:

Intr-o tigaie am pus ulei la incins unde am pus ceapa, morcovul, ardeiul spalate si tocate marunt. Cand au fost pregatite la jumatate am adaugat puiul condimentat (eu am fiert carnea inainte). Am adaugat sare, piper, cimbru, boia dulce de ardei. Am completat cu apa si am lasat sa fiarba la foc potrivit. 

Separat am facut galustile: un ou batut bine cu furculita in care am pus sare si putina menta, apa si faina. A rezultat un amestec omogen. Eu am lasat compozitia mai moale si am pus un ,, cateva fire de praf de copt". Acestea le-am fiert in apa clocotita cu sare. Le-am scos intr-o strecuratoare si le-am dat la jet de apa rece. Le-am lasat la scurs. Cand puiul si legumele au fost aproape gata am, adaugat galustile. Am mai lasat pret de 7-10 minute la fiert. Am pus marar. 

S-au servit cu smantana si menta sau simple. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

T I M E A 1

05.02.2013, 23:58

bun, bun

Criss 1

06.02.2013, 05:36

Foarte bun.

alilianaa 1

06.02.2013, 06:54

Multumesc frumos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paprikas de pui sau cocos