Papricas de pui cu galuste

de La Ancuta in Pui, 28 Oct 2010 | 37468 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui 
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • boia
  • cimbru
  • bulion (dupa gust)
  • 3 oua
  • 10 linguri faina
  • 2 lingurite apa
  • 1 lingurita ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui cu galuste:

Se spala carnea, se taie si se pune la fiert. Se spumeaza de cate ori este nevoie.

Ceapa si ardeiul se taie marunt si se adauga in oala peste carne. Se adauga boiaua si se lasa pe foc pana este carnea aproape fiarta. Se adauga bulionul si cimbrul.

Pregatirea galustelor:

Se bat ouale cu sare si piper si se adauga apa si uleiul. Se amesteca si se adauga faina. Se amesteca bine ca sa nu ramana cocoloase.

Se iau galustele cu lingura si se pun in oala. Se lasa sa fiarba.

Se potriveste de sare si piper

Se poate servi cu muraturi.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

 Eu am folosit 1 pulpa intreaga si jumatate de piept.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

La Ancuta 1

30.08.2012, 10:36

Andreea ma bucur ca ir place.

Diana1311 1

08.02.2015, 19:31

tocmai am incercat sa fac galustele... dar nu au iesit deloc bine, mi s-au desfacut rau, le-am si aruncat. Apoi am cautat alte retete de galuste in care scria 2 linguri de faina pentru un ou... oare asta a fost greseala mea? am pus prea multa faina? 10 linguri nu sunt cam multe? fiind prima oara nici nu stiam cum trebuie sa arate compozitia

La Ancuta 1

15.02.2015, 13:00

Daca puneai prea multa faina galustele nu aveam cum sa se imprastie. In poza se vede consistenta aluatului.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cartofi in oala de lut