Papricas de pui cu galuste

de Angelina_Elena in Pui, 19 Iun 2013 | 4610 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Galuste:
  • 2 oua
  • 2-3 linguri apa
  • 4 linguri si jumatate de faina
  • sare
  • piper
  • Papricas:
  • 4 cioconele de pui
  • 1 ceapa medie
  • 1 lingurita boia dulce de ardei
  • 1 ceasca suc de rosii
  • 1 lingura faina
  • 3 linguri ulei
  • patrunjel uscat sau proaspat
  • sare
  • piper
  • apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui cu galuste:

Papricas:

Curatam ceapa si o punem la calit in 3 linguri de ulei.

Am spalat ciocolanelele, le-am curatat, le-am condimetat cu putina sare si piper, le-am pus peste ceapa si am lasat pana s-au patruns bine.

Apoi dat cratita de-o parte, am adaugat boiaua dulce de ardei si am amestecat bine.

Am adaugat si sucul de rosii, faina si am amestecat repede sa nu se formeze cocolosi, apoi adaugam apa cat sa acopere cioconelele.

Lasam la foc mic pana incepe sa fiarba si intre timp  pregatim galustele

Galuste:

Galustele le-am pregatit chiar inainte de fie gata papricasul.

Intr-o oala punem apa la fiert cu sare.

Intr-un bol batem ouale cu un pic de sare si piper si adaugam treptat faina si apa.

Cand apa incepe sa fiarba luam cu o lingurita din compozitia precedenta si formam galustele.

Lingurita am trecut-o de fiecare data prin apa fiarta din oala.

Lasam sa fiarba 10 minute (verificam cu o furculita daca s-au fiert).

Le luam cu o paleta cu gaurele si le adaugam peste papricas.

Presaram patrunjel uscat sau proaspat si servim!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui cu galuste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui