Pasca fara aluat pentru copii

de Steffy in Mancare copii, 10 Apr 2015 | 11424 vizualizari

 

Pentru fetita mea de un anisor, am experimentat o pasca altfel, cu branza calcica si miere. A iesit delicioasa si mititica a gustat-o, nu a refuzat-o ca pe alte gustari. :)

 

INGREDIENTE

  • 350 g branza calcica (facuta din lapte de vaca si sucul de lamaie)
  • 3 oua mari de tara
  • 200 g smantana Napolact, 15% grasime
  • 100 g unt Raraul, 82% grasime
  • 6 lingurite cu varf de miere
  • 4 linguri cu varf faina Boromir tip 000
  • 100 g stafide
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca fara aluat pentru copii:

Punem ouale intr-un castron, adaugam mierea si mixam bine.

Adaugam branza maruntita si untul la temperatura camerei si omogenizam foarte bine amestecul. Punem apoi faina, putin cate putin.

Amestecam bine, adaugam smantana si jumatate din stafide. Punem compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina, iar deasupra punem restul de stafide. Introducem la cuptor, la foc mic, pentru 60 de minute ( cuptorul a fost incins inainte).

Lasam pasca sa se raceasca, eventual peste noapte, o scoatem din tava si o pastram la frigider.

E delicioasa atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari!

Sa aveti succes cu ea la pitici!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat pentru copii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Melcisori cu lapte