Pasta de ardei copti

de Mitinita in Conserve, 6 Oct 2014 | 3943 vizualizari

 

Puteti conserva aceasta pasta pentru fripturile de sarbatori si nu numai.

 

INGREDIENTE

  • 8 ardei rosii copti
  • 1 lingurita de usturoi granulat Kotanyi
  • 2 linguri de otet balsamic de zmeura Kotanyi
  • 1 lingurita de sare
  • 2 linguri de ulei de masline extra virgin
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ardei copti:

Curatam ardeii copti si ii punem in mixer,impreuna cu restul ingredientelor.

Mixam si turnam continutul intr-un borcan mic,sterilizat.

Pentru mai multa siguranta fierbem borcanul intr-o oala cu apa,cam 20 de minute din momentul in care incepe sa fiarba apa.

Se depoziteaza in camara,iar dupa ce ati deschis borcanul il veti tine la frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ardei copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pasta de ardei iuti