Pasta de peste

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 3 Noi 2010 | 14304 vizualizari

 

Daca avem o masa la care servim aperitive eu folosesc uneori aceasta pasta de peste, dar la fel de bine merge si cand nu avem chef sa gatim prea mult dupa o zi lunga la servici.

 

INGREDIENTE

  • 2conserve de peste (eu am pus una de sardine si una de ton)
  • zeama de la 1 lamaie (daca este nevoie mai puneti de la inca o 1/2 de lamaie)
  • 1/2 ceapa rosie tocata marunt
  • 1 varf de lingurita de busuioc uscat
  • 70 g unt
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de peste:

Scurgem pestele de ulei sau de sucul din conserva si il punem intr-un bol impreuna cu toate ingredientele.
Mixam bine pana compozitia devine o pasta cremoasa. Gustati si eventual mai adaugati zeama de lamaie, sare, piper, orice credeti ca mai este nevoie. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

vanilla 1

04.11.2010, 13:32

o feliuta si ptr mine plz

elena1988 1

04.11.2010, 13:51

divainbucatarie 1

07.11.2010, 14:51

se rezolva, toata lumea primeste!

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rapid