Pastai galbene scazute

de iry-gabriela in Mancaruri de post, 17 Feb 2012 | 14915 vizualizari

 

.....ce sa va spun ...imi plac mancarurile fara carne,nu ca n-as manca deloc ,dar ma simt mai bine cand mananc aceste mancaruri usoare care le pot prepara si pentru zilele de post.....dar cui nu-i plac pastaile???sper sa imi dati dreptate.....

 

INGREDIENTE

  • 2 borcane de 800gr de pastai galbene,
  • 2 cepe,
  • 2 linguri de bulion,
  • marar ,
  • 4 catei de usturoi,
  • sare si piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai galbene scazute:

pentru inceput am curatat ceapa ,dupa care am spalat-o si apoi am taiat-o marunt.    

ceapa gata taiata am adaugat-o intr-o cratita in care am pus ulei la incins .   

peste ceapa am adaugat un pahar de apa pentru ca sa inabus un pic ceapa.   

separat am scos pastaile din borcan si le-am clatit un pic ,iar apoi le-am adaugat peste ceapa gata inabusita.   

le-am lasat impreuna c-am 10 minute ,dupa care am adaugat bulionul care l-am desfacut cu un pahar cu apa.        

am adaugat sare si piper ,iar la final am adaugat ,marar si usturoi pisat.  

le-am lasat la fiert pana a scazut zeama formata.    

am servit-o calda  cu mamaliguta !

sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai galbene scazute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mirela0911 1

18.02.2012, 17:57

E buna buna!

jolygina 1

19.02.2012, 10:20

Bya Ralu 1

19.02.2012, 23:35

super iri,vreau si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Novac cu pastai galbene la cuptor