Pastai scazute cu usturoi

de aalliinnaa07 in Mancaruri de post, 10 Apr 2014 | 15255 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pastai galbene
  • 1 ceapa
  • 6 catei de usturoi
  • 1 lingura boia dulce
  • 1 rosie
  • 1/2 lingurita piper
  • sare
  • vegeta
  • ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai scazute cu usturoi:

Eu am avut pastai fierte la borcan.

Daca folositi pastai crude, trebuie curatate capetele si le rupem in 2-3 bucati.

Ceapa o tocam marunt si o calim in putin ulei, apoi se adauga 3 catei de usturoi zdrobiti si rosia curatata de pielita si taiata cubulete si mai lasam 1 minut. Apoi adaugam fasolea, amestecam putin si punem 2 cani cu apa calduta. Cand incepe sa fiarba adaugam boiaua, vegeta, piper si lasam sa fiarba 20-25 de minute.Daca nu sunt fierte pastaile le mai lasam sa fiarba putin adaugand si apa daca mai este nevoie. La sfarsit adaugam si ceilalti catei de usturoi zdrobiti si mai lasam sa fiarba 5 minute. (Eu daca am avut pastai fierte le-am mai lasat sa fiarba 5-10 minute, dar am adaugat putina apa).

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai scazute cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole verde scazuta