Pastai verzi cu jambon sec si mozzarella

de Catalina L in Mancaruri de legume, 17 Sep 2020 | 1849 vizualizari

 

Ce-mi plac pastaile proaspete !!!

De data aceasta aveam jambon sec afumat, un pic de mozzarella si am facut o mancare chiar gustoasa.
 
https://www.blogulluicatalina.com/2020/09/pastai-verzi-cu-jambon-sec-si-mozzarella.html

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de pastai verzi
  • 3 linguri de smantana
  • 50 gr de mozzarella (puneti mai multa daca aveti )
  • 1 ceapa salota
  • 1 catel de usturoi
  • 3 felii de jambon sec Foret Noir
  • paprika afumat
  • sare, piper
  • 3 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai verzi cu jambon sec si mozzarella:

Curatati si spalati pastaile verzi.

Intr-o oala adanca puneti la fiert o cantitate mare de apa cu sare.

Adaugati pastaile spalate si curatate.  Fierbeti la foc potrivit timp de 15 minute.

Scurgeti-le si puneti-le sub un jet de apa rece.

Intr-o tigaie adanca puneti la prajit in uleiul incalzit ceapa taiata marunt cu usturoiul tocat, cu jambonul taiat bucatele si cu un pic de paprika .

Colorati ceapa, adaugati apoi pastaile scurse si sotati cateva minute.

Puneti smantana, apoi mozzarella si amestecati.

Adaugati sare, piper. Amestecati si lasati sa scada apa cateva minute. Serviti-le calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai verzi cu jambon sec si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Fasole bătută (frecată)