Paste cu piept de pui si sos de smantana

de mimmi in Paste, 28 Apr 2012 | 23974 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste
  • 1 piept de pui dezosat,
  • 5 ciuperci,
  • 250 ml smantana dulce,
  • 1 lingura de faina,
  • 1 ceapa,
  • 2 linguri ulei,
  • sare,piper,
  • oregano,
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu piept de pui si sos de smantana:

  Tocam ceapa marunt,ciuperile le taiem feliute si le calim in ulei. Adaugam pieptul de pui taiat cubulete si continuam sa le calim pana se patrund toate. Adaugam peste faina,smantana dulce si amestecam sa nu sa faca cocoloase,dupa care turnam amestecul in tigaie. Adaugam sare,piper si oregano dupa gust,lasandu-le sa dea cateva clocote,timp in care amestecam sa nu se prinda de tigaie. Servim cu paste fierte dupa instructiunile de pe ambalaj.

Pofta Buna !  

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu piept de pui si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gratin de broccoli cu paste si piept de pui