Paste cu praz

de - Andreea - in Paste, 18 Dec 2019 | 4203 vizualizari

 

O reteta de paste rapida !

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste
  • 1 praz
  • 3 oua
  • ulei de masline
  • 3 linguri cu parmezan
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu praz:

Incepem prin a pune apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si adaugam pastele. Le fierbem conform indicatiilor de pe pachet amestecand din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca. 

Intre timp prazul il curatam si eliminam partea de culoare verde inchis. Il spalam si il taiem rondele.

Punem o tigaie cu putin ulei de masline la foc potrivit. Punem prazul si lasam sa se caleasca. 

Separat batem spuma cele 3 oua cu sare, piper si parmezan .

Cand pastele au fiert, le scurgem bine de apa si le punem in tigaia cu praz. 

Dam focul spre mic si adaugam si amestecul de oua . Amestecam bine cateva minute .

Servim pastele  calde presarate cu parmezan ( dupa preferinta ) .

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste Carbonara