Paste cu soia, de post

de Larisel in Penne, 27 Aug 2014 | 13763 vizualizari

 

Este o reteta pe care o fac atunci cand postim, insa nu neaparat.
Este simpla, usoara, satioasa si foarte gustoasa, va invit sa o incercati!

 

INGREDIENTE

  • soia
  • paste
  • suc de rosii
  • oregano
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu soia, de post:

In functie de persoanele care sunt la masa puneti soia in apa fierbinte cu sare si lasati sa dea doua trei colocote.

Intr-o oala se pune apa la fiert, cu un praf de sare, cand apa da in clocot se pun si pastele, lasandu-se in functie de timpul de fierbere notat pe ambalaj.

Soia, in cazul in care nu este din acela cubulete mici, se scurge de apa si se taie mai marunt. 

Intr-o tigaie se pun cateva picaturi de ulei, iar cand este incins se adauga soia care se lasa pana capata un pic de crusta. Apoi adaugam sucul de rosii, piperul, sarea si oregano. Daca sucul este mai gros se adauga o jumatate de cana de apa si se lasa pana sosul scade.

La sfarsit, se pune putin patrunjel.

Dupa ce pastele au fost scurse, le punem peste compozitia din tigaie, lasam 3-4 minute si apoi...pofta mare!

 

TIPS-URI

1

patrunjelul este facultativ

2

in cazul in care nu faceti reteta tinand cont de post, se adauga din plin parmezan

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu soia, de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Penne cu ciuperci