Paste cu spanac, branza si marar la cuptor

de katty in Penne, 10 Feb 2020 | 3602 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr penne
  • 450 gr spanac congelat
  • 150 gr telemea sarata de oaie
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper negru macinat
  • marar verde
  • 4 oua
  • 2 linguri smantana
  • 50 gr unt
  • pesmet ptr tava
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu spanac, branza si marar la cuptor:

Intr-o oala cu apa clocotita, punem sare si fierbem pastele conform indicatiilor de pe ambalaj.

In uleiul incins, punem spanacul si il tinem la foc pana scade zeama. Adaugam piper si mararul verde si il lasam deoparte sa se racoreasca.

Peste pastele scurse, punem spanacul si branza telemea si amestecam. Ungem o tava cu putin unt, presaram pesmet si asezam compozitia. Batem ouale cu smantana si turnam deasupra. Untul ramas il rupem bucati si il punem deasupra.

Dam tava la cuptor pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu spanac, branza si marar la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos de rosii la cuptor