Pastrama cu mamaliguta

de marinicayou10 in Vita, 24 Sep 2012 | 5199 vizualizari

 

Daca nu mai stiti ce sa gatiti..aveti aici o reteta foarte simpla si rapida :)

 

INGREDIENTE

  • Pentru mamaliga:
  • malai
  • apa
  • sare
  • ulei
  • pastrama de vitel sau oaie,sarata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama cu mamaliguta:

Mamaliguta, care cred ca toti stiu sa faca.

Eu am avut pastrama de vitel sarata, foarte buna. Am taiat-o bucatele si am pus-o intr-un tuci cu ulei la prajit.

Am facut o mamaliguta din malai, apa, sare si putin ulei. Am pus mamaliguta in farfurie si deasupra bucatele de pastrama si putin ulei...mmm foarte buna

Cui ii place poate servi cu mujdei de usturoi. Pofta buna

Foarte simplu :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Vita, bere si mamaliga