Pastrav prajit

de lia maria in Pastrav, 7 Iun 2010 | 6867 vizualizari

 

Nu am trecut cantitati de faina si mirodenii, deoarece se poate prepara in cantitati dorite si se pastreaza in borcan cu capac.

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi (500g)
  • Faina de porumb fin macinata
  • Faina de porumb grisata
  • Piper
  • Salvie uscata
  • Usturoi uscat,granule
  • Boia de ardei dulce
  • Sare
  • Lamaie
  • Ulei de palmier pt prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav prajit:

Pestii se curata se spala, se sareaza si se stropesc cu sucul de la 1/2 lamae.

Ingredientele uscate se amesteca. Dam pastravul prin amestecul de faina si-l prajim in ulei, pe ambele parti.

Pastravul se serveste cu garnitura de legume fierte si felii de lamae.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

lia maria 1

08.06.2010, 09:34

Bucataria_lui_Tavi 1

08.06.2010, 13:23

, neaparat trebuie incercata

mihaelar63 1

12.06.2010, 04:28

mai intai iti dau furculitele, toate ; mai apoi te felicit pentru reteta ,. ard de nerabdare sa prepar si eu cu salvie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav pe pat de legume la cuptor, cu vin