Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Am fost la pescuit...in piata....la Pastravaria din Valea Doftanei, mi-am ales pestisorii si-am plecat spre casa sa-i pregatesc cum se cuvine....
Fuguta-n piata la pescuit din acvariul Pastravariei din Valea Doftanei, ales pastravii, n-am vrut sa-i kilareasca fata de la magazin, i-am kilarit eu acasa ( stiu sunt cam sadica ) si m-am pus pe treaba, in etape......
Am curatat pastravii, i-am spalat si apoi i-am asezat intr-o tava si am turnat la interior si deasupra sos de soia si am dat tava la frigider cateva ore . Am scos pastravii i-am crestat din loc in loc pe amble parti si i-am tavalit prin malai amestecat cu sare. Am pus tigaia la incins am adaugat untul si apoi am pus pastravii la prajit, cand s-au rumenit pe o parte i-am intors pe partea cealalta. Cat timp se prajesc pastravii taiem rondele usturoiul verde si-l calim in putin unt, stoarcem zeama de la o lamie peste usturoi si lasam cca 5 min la foc mic. Scoatem pastravii din tigaie ii asezam pe un platou presaram deasupra usturoiul si cateva feliute de lamaie si mancam cu pofta.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult