Pastrav salmonat cu legume si ciuperci la cuptor

de maxion in Pastrav, 17 Apr 2011 | 9506 vizualizari

 

o reteta originala produsa ad hooc cu de toate de florii

 

INGREDIENTE

  • 3 pastravi salmonati
  • 300 gr ciuperci
  • 1 portocala
  • 1 lamaie
  • 1 vanata rotunda
  • 1 ardei gras rosu
  • 200ml vin alb
  • 2 morcov
  • 3 cartofi
  • 3 cepe rosii
  • radacina de telina (o bucatica)
  • mirodenii proaspete (rosmarin , salvie,foi de adfin )
  • condimente(pentru peste , vegeta , piper si altele dupa gust)
  • 4 rosii coapte
  • 7-8 catei de usturoii
  • 300 gr pasta de tomate
  • verdeata (patrunjel verde,si marar)
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav salmonat cu legume si ciuperci la cuptor:

Curatam si evisceram pestele si il condimentam .

Adaugam vinul,  jumatate de lamaie si jumatate de portocala, felii de peste si-l lasam cel putin 4 -12 ore la frigider la marinat.

Pregatim legumele :

Le curatam de coaja , de foi, si le taiem fideluta .

Totul se pune peste pastravi si se da la cuptor pt 2 ore la 220 gr celsius.

Pregatim pasta de tomate cu usturoiul taiat marunt si patrunjelul sau marar , sucul de lamaie si portocala ramase .

Le adaugam spre sfarsitul coacerii, mai lasam 15 min la cuptor .

Servim cu mamaliguta calda ..

.(atentie la peste ca  se sfarama nu ramane intreg) imi pare rau vroiam sa ramana dar nu e asa 

Va urez pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav salmonat cu legume si ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav prajit