Pate de mazare si ceapa verde

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 13 Apr 2010 | 6580 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 fire de ceapa verde, tocata
  • 200 gr mazare 
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • coaja rasa de la ½ lamaie
  • ½ lingurita menta tocata
  • 1 lingurita sare de mare cu ierburi aromate
  • 1 lingurita miere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate de mazare si ceapa verde:

Se pune intr-o cratita aprox. o cana cu apa la fiert.Se adauga ceapa si mazarea si se lasa sa fiarba 10 minute.Dupa ce legumele au fiert, se scurg si se trec ptrintr-un jet de apa rece apoi pun intr-un vas.Se adauga restul ingredientelor si se paseaza pana cand se obtine o pasta fina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate de mazare si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec