Pate din ficat de pasare

de aziz in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2012 | 4751 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 ficatei de pasare de preferinta proaspat
  • o ceapa marisoara
  • un catel de usturoi
  • o lingura de otet
  • 75 gr unt la temperatura camerei
  • o lingura pasta de tomate
  • sare,piper
  • supa instant
  • oregano,busuioc......sau ce va place 

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate din ficat de pasare:

Punem ficatelul sa dea cateva clocote cu lingura de otet. Ceapa se taie si se caleste in putin ulei, iar la sfarsit se adauga si pasta de tomate. Intr-un castron se pun ficateii fierti cu ceapa calita, untul la temperatura camerei + condimentele preferate si cu blenderul amestecam pana obtinem o pasta fina. La inceput va fi ceva mai moale ca ingredientele sunt calde insa o data pus in frigider se va obtine o pasta usor de intins si delicioasa si sanatoasa......:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate din ficat de pasare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

mena29 1

09.01.2012, 15:15

Place!

Mihaela11_jo 1

17.01.2012, 11:27

Foarte aromat
Si eu am facut vineri ca nu mancam"borc"

aziz 1

17.01.2012, 15:12

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pate din ficat de pui - varianta îmbunătățită