Pate din ficat de pui

de Ancutsa in Ficat, 20 Oct 2017 | 2870 vizualizari

 

Pate de casa cremos si gustos

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat de pui
  • Unt după gust
  • Ulei după gust
  • 1-2 gălbenuşuri fierte;
  • Sare şi piper după gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate din ficat de pui:

 

 Se fierbe ficatul de pui în apă fără sare.

Se lasă la răcit.

Se mărunţeşte cu ajutorul robotului de bucătărie.

Se adaugă untul (se poate pune până la un pachet cu unt, eu am pus doar 100 g), ulei în funcţie de consistenţa dorită, unul-două gălbenuşuri fierte, sare şi piper după gust.

 

Timp: aprox 1h 15min

Porţii: 4

Poftă Bună!

 

Dacă vă place reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:

http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2017/10/pate-din-ficat-de-pui.html

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate din ficat de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ficat de pui cu legume si garnitura de cartofi dulci