Pate din pastrav afumat

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 2 Dec 2015 | 4257 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 125 grame crema de branza
  • 2-3 lingurite hrean conservat
  • 1 lamaie
  • 1 legatura mica de chives proaspat
  • sare/piper
  • 125 grame pastrav afumat
  • ulei de rapita
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate din pastrav afumat:

Se amesteca crema de branza cu hrenul, coaja de lamaie si sucul de la 1/2 lamaie. Se incorporeaza mare parte din cantitatea de chives tocat si se adauga sare si piper.

Se rupe pastravul in fasii, indepartand oasele si pielea, daca este nevoie si se adauga peste mixul de branza. Se amesteca usor cu o spatula, avand grija ca bucatile de peste sa ramana intregi. Se transfera intr-un vas pentru servit si se orneaza cu chives. 

Se pastreaza la frigider pana in moemntul servirii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate din pastrav afumat" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

Gicuta 1

03.12.2015, 08:32

Delicios!

Satisfyyourcravings 1

05.12.2015, 16:07

Xandrinne 1

06.12.2015, 08:59

Imi place mult ideea!

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi by Jamie Oliver