Pateu de macrou afumat

de micky in Aperitive / Garnituri, 4 Sep 2011 | 6362 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 75g unt moale
  • 175g crema de branza
  • 350g macrou afumat
  • 2 linguri de zeama de lamaie
  • 1 lingura de arpagic(cozi verzi tocate marunt)
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu de macrou afumat:

Se marunteste pestele, cu mana, se adauga untul si crema de branza si amesteca bine, bine pana se formeaza pasta. Se adauga zeama de lamaie, arpagicul si putin piper. Si e gata.

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu de macrou afumat" nu uita sa-i faci un review.
 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Barcute"oua umplute cu pateu si ciuperci"