Pateu din ficatei de pui

de adriana_bobu in Ficat, 24 Ian 2011 | 5023 vizualizari

 

Este foarte bun pentru micul dejun...

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg ficat de pui
  • 2 cepe
  • 4-5 linguri ulei
  • o lingura mustar(clasic)
  • 150 g unt
  • 2 oua fierte tari
  • sare , piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu din ficatei de pui:

Am pus intr-o tigaie uleiul si apoi am adaugat ficateii (spalati , nescursi de apa)si ceapa curatata si taiata in bucati mari. Dupa ce s-au facut (prajit) am dat deoparte tigaia la racorit. Am trecut prin masina de tocat cu sita cea mai deasa ficateii cu tot cu ceapa , galbenusurile ,dupa care am adaugat untul, mustarul , sarea si piperul mestecand foarte bine compozitia cu o lingura de lemn. L-am pus apoi intr-un castron si l-am ornat cu albusurile de la oua si masline.O bunatate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu din ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de cartofi cu ficatei