Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.
citeste mai mult
Sfaramam biscuitii, ii linsam cu sucitorul sau ciocanul pentru snitele ..da da stiu o sa ma intrebati daca n-am blender...ei bine n-am ca l-am stricat cand am facut gem ...da nu ma deranjeaza sa primesc cadou unul:))). Bun deci avem biscuitii macinati cat mai fin, adaugam laptele, untul topit si restul ingredientelor. Desigur puteti adauga nuci macinate grosier sau alune sau fistic sau stafide si lista poate continua.
Pregatim o tava de 20/30 cm si punem inauntru "plastelina" obtinuta. Nivelam bine si apoi ne ocupam de crema. Incalzim smantana punem peste ciocolata rupta cat mai marunt si untul, lasam putin la racorit si turnam deasupra peste blatul de biscuiti. Dam la frigider cateva ore si apoi taiem cubulete pe care le punem in hartiute pentru bomboane sau briose.
Pofta buna!!!
Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.
citeste mai mult