Perisoare de pui in sos bechamel

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 12 Feb 2011 | 5041 vizualizari

 

INGREDIENTE

Perisoare :

  • 400 g carne de pui
  • 1 ou
  • 1 ceapa medie
  • 3 linguri orez
  • sare
  • piper
  •  

Sos:

  • 50 g unt
  • 2 linguri ulei
  • 4 linguri rase faina
  • 350-400 ml lapte
  • Piper cu lamaie
  • Sare
  • Patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare de pui in sos bechamel:


Perisoare:
Carnea de pui se marunteste si se condimenteaza.Ceapa se poate pune in robot sau se poate toca foarte marunt cu un cutit.Carnea se amesteca cu ceapa,oul si orezul!Se amesteca bine.

Intr-o oala incapatoare se pune apa si delikat si se pune la fier.Cand da in clocot,se da focul mic si se pun perioarele formate cu mana umeda.Se fierb perisoarele pana este fiert orezul.Se scot pe o farfurie.

Sosul:

Intr-o cratita se pune untul si uleiul,cand amestecul este omogen se adauga faina si se “prajeste”,apoi se toarna lapte rece amestecand energic.Sosul se fierbe pana se ingroase.Daca are cocoloase se strecoara!Se condimenteaza.

 Perisoarele se pun in sos si se servesc cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare de pui in sos bechamel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui pe sare