Pesmet de casa

de Ramonaa in Piine, 18 Oct 2014 | 3104 vizualizari

 

foarte bun pesmetul facut in casa, nu e cum e cel din comert, e foarte bun

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati de paine neagra/alba
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pesmet de casa:

Am taiat painea bucati mari si le-am pus la soare 2 zile si pe urma am dat prin masina de tocat carne 

TIPS-URI

1

se poate face din orice fel de paine

Daca ti-a placut reteta noastra "Pesmet de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Panko - Pesmet in stil japonez