Peste emperador la gratar

de anisoara in Peste, 24 Mai 2010 | 23606 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 felii de peste EMPERADOR (ALB)
  • ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • lamaie
  • marar uscat
  • sare
  • frunze de salata
  • rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste emperador la gratar:


Se incalzeste tigaia - gratar. Se prajesc in ulei de masline 2 catei de usturoi pana se rumenesc, si se arunca cateii de usturoi.. Se prajesc feliile de  peste in uleiul bine incins, pe o parte si alta, timp de 4-5 minute.

Pestele se serveste la masa condimentat cu sare si marar uscat,alaturi de o salata din frunze , rosii si lamaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste emperador la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

anisoara 1

28.05.2010, 15:08

Va multumesc la toate fetele

dicarmencitta1957 1

28.05.2010, 15:28

Am pus si eu 5 furculite,arata tulburator de apetisant,mmmmm,iti vine sa-l mananci din ochi.Felicitari.

anisoara 1

30.05.2010, 14:24

Multumesc pt furculite.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salau cu fenicul si ardei copt