Peste Novac in sos de legume

de AnyCostescu in Peste, 6 Mai 2014 | 5366 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 cepe albe
  • 500 g peste Novac
  • 1 conserva pasta de rosii
  • 1 cana apa
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste Novac in sos de legume:

Legumele se curata si se taie dupa placul fiecaruia. Eu am taiat morcovul batoane, dovlecelul felii, ardeiul gras julien, iar ceapa cuburi.

Se calesc toate legumele la foc mic in putin ulei pana se inmoaie. In acest timp taiem pestele cuburi mai mari si il prajim cate 2 minute pe fiecare parte. Dupa ce legumele s-au inmuiat adaugam sosul de rosii, apa, usturoi pisat si asezonam cu sare si piper.

Lasam sa fiarba 5 minute, apoi adaugam pestele si lasam inca 10 minute la foc potrivit sa fiarba.

Se serveste cu mamaliga.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste Novac in sos de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dorada la cuptor cu legume