Rasol de peste

de crisad in Peste, 11 Dec 2009 | 7816 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • legume (morcov cartofi pastarnac )
  • peste (eu am folosit trunchi de merluciu)
  • hrean
  • marar
  • sare piper
  • usturoi
  • ciuperci
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de peste:

se pun legumele la fier in apa cu putin ulei si sare .dupa ce  fierb se scop pe un platou si se pune la fier pestele (dat cu sare) ciupercile le-am facut la cuptor cu sare si usturoi

.hreanul se da pe razatoare mica  se ameste ca putin otet si sare  marar . se serveste de preferinta fierbinte .

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor in vin alb cu garnitura de legume