Peste prajit

de roxanamiti in Peste, 1 Iun 2011 | 4760 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de peste,dupa gustul fiecaruia (fara spini),
  • 2 oua,
  • pesmet,
  • 500 g. cartofi,
  • marar proaspat,
  • 2 linguri de margarina,
  • ulei pt. prajit,
  • 3 foi de dafin,
  • 8 boabe de piper,
  • piper macinat,
  • sare,
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste prajit:

* punem cartofii in apa la fiert cu foile de dafin, boabele de piper si o lingurita de sare pt. 20 minute,

* intre timp prajim pestele;   pune ulei in tigaie;   punem sare pe peste;   batem ouale cu o jumatate de lingurita de piper;  dam pestele prin oua apoi prin pesmet si punem in tigaia cu ulei la rumenit bine;

* scoatem cartofii din apa si punem margarina; dupa 2 minute presaram cu marar tocat si apoi servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste prajit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pastrav somonat cu busuioc in crusta de malai